Këshilla të ndryshme

Jeta është një provë

25/05/2011 20:34
Jeta është një provë e cila mbyllet me sukses vetëm me anë të devotshmërisë dhe punëve të mira. Shpesh njeriu e harron qëllimin e tij...

20 Këshilla për studentët në prag të provimeve

25/05/2011 20:38
  Studenti musliman gjithmonë i mbështetet dhe i kërkon ndihmë Allahut të tij me qëllim që t'i përballojë sprovat e kësaj bote.Ai bën...

Zemërimi është këshillues i keq

25/05/2011 20:39
Të dashur vëllezër e motra, zemërimi dhe gjaknxehtësia bëjnë pjesë ndër vetitë e këqia të njeriut. Njeriu që zemërohet shpejt dhe nevrikoset...

Arti i të dëgjuarit

25/05/2011 20:39
Nëse një person fillon të ju tregojë, qoftë personalisht qoftë në prezencë të të tjerëve, diçka që ju mund ta dini shumë mirë, ju duhet të...

ZGJEDHJA E PROFESIONIT

25/05/2011 20:40
“Të nderuar nxënës dhe studentë, bëni çmos që të regjistroheni në fakultet dhe shkollat përkatëse dhe në përputhshmëri me prirjet dhe aftësit ...

Si ta ruash personalitetin në jetë?!

25/05/2011 20:42
"T’i shkruash me dorën tënde dhe t’i vesh para vetes, e t’i kthehesh vetes çdoherë! Në vend që te jetosh inferior dhe pa personalitet, më...

Udhërrëfyes për jetë të lumtur

25/05/2011 20:42
A je i lumtur? Këtë pyetje duhet t'ia parashtrosh vetvetes. Mund të jesh njeri që posedon pasuri shumë të madhe, mirëpo të mos jesh i...

Heshtja është fitore!

25/05/2011 20:46
Heshtja është fitore! Motra ime e dashur, a të ka dëmtuar ndonjëherë ndonjë fjalë e rëndë që e ke dëgjuar nga fqinja yte… apo shoqja ose...

Falja dhe Shëndeti

25/05/2011 20:46
      ...

Konsultimi

25/05/2011 20:47
  Prej shkaqeve kryesore të dështimit të planeve apo mosarritjes së suksesit është jo konsultimi me më të vjetrit, gjegjësisht me më të...