Ilaç befasisht efektiv: përkujtimi i vdekjes

24/05/2011 20:50

 

 

Pejgamberi, salallahu alejhi ue selem, ka thënë:

 

“Përkujtoni shkatërruesin e kënaqësive të tua: vdekjen, sepse nuk ka askush që e përkujton vdekjen kur është në gjendje të ngushtë, e që mos t’i lehtësohet gjendja…”

 

 

Muhammed Salih El Munexhid

“Ballafaqimi me brengat dhe streset”

 

 

Back