Mendo Për Këtë...

24/05/2011 21:35

 

1. Behu si bleta, e cila ulet mbi lulet aromatike dhe deget e fresketa.

 

2. Ti nuk ke kohe te kerkosh te metat dhe gabimet e njerezve.

 

3. Nese Allahu eshte me ty, atehere kujt duhet ti frikesohesh?

    Nese Allahu eshte kunder teje, ateher te kush shpreson?

 

4. Zjarri i urrejtjes e konsumon trupin dhe xhelozia e tepruar eshte sikur zjarri i terbuar.

 

5. Nese nuk pergaditesh sot, atehere nuk do te mund te besh asgje neser.

 

6. Terhiqu butesisht nga vendet ku behen biseda te kota.

 

7. Le te jene morali dhe qendrimet e tua me te bukura se nje kopsht.

 

8. Vepro pune te mira dhe ti do te jesh me e lumtura ne mesin e njerezve.

 

9. Leja Krijuesit njerezit e Tij, leje urrejtesin te vdes, dhe harroje armikun tend.

 

10. Kenaqesia e gjerave te ndaluara pasohet me keqardhje, humbje dhe ndeshkim.

 

 

 "Ti Mund Të Bëhesh Gruaja Më e Lumtur Në Botë"

Autor: Aid el-Karni

 

 

 

Back