Shtëpia jote është mbretëri e lavdisë dhe dashurisë

24/05/2011 21:37

Motra ime e nderuar! Qendro ne shtepine tende dhe dil nga ajo pervec per ceshtje serioze dhe te domosdoshme, sepse shtepia eshte sekreti i lumturise sate:

 

"Dhe rrini në shtëpitë tuaja..." [Kuran: Ahzab, 33]

 

Ne shtepi ti do te gjesh nje ndjenje te lumturise dhe aty do ta mbrosh nderin, dinjitetin dhe modestine, sepse gruaja e parendesishme eshte ajo qe del ne treg shpesh, pa kurrfare arsye dhe ka per brenge kryesore shikimin e trendeve dhe ndjekjen e modes, hyrjen ne dyqane dhe kerkimin e cdo gjeje te re. Ajo nuk ka brenga per fene ose per thirrjen ne rrugen e drejte dhe nuk ka ambicie per ndjekjen e dituris dhe arsimimin. Mirepo, ajo eshte ekstravagante dhe brenga kryesore e saj eshte ushqimi dhe veshmbathja.

  

Keshtu, ke kujdes nga braktisja e shtepise, sepse aty eshte vendi i lumturise, sigurise, qetesise, vendi qe te jep ndjenjen e mbrojtjes. Beje shtepine fokusin e dashurise, bujarise dhe miresi.

 

"Mos u anko per problemet tua, pervec tek ata qe mund te ndihmojne me keshilla dhe fjale te mira."

 

 

"Ti Mund Të Bëhesh Gruaja Më e Lumtur Në Botë"

Autor: Aid el-Karni

 

 

 

Back